Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit alusta loppuun – Ikaalinen ja Tampere

Olemme toteuttaneet vuosien varrella useita sauna- ja kylpyhuoneremontteja kestävästi ja asiakaslähtöisesti. Työmme on kokonaisvaltaista ja sisältää haluttaessa kaikki kylpyhuoneremonttiin tai saunaremonttiin tarvittavat työvaiheet aina avaimet käteen -valmiiksi asti. Asiakas voi hankkia haluamansa rakennus- ja pintamateriaalit itse, mutta sopimuksen mukaan me huolehdimme myös sauna- ja kylpyhuoneremonttien materiaalihankinnoista.

Kylpyhuoneremontti

Toimiva ja kestävä kylpyhuone syntyy ammattilaisremontoijan käsissä. Teemme kylpyhuoneremontit purku- ja pohjatöistä sekä vedeneristystöistä aina laatoituksiin ja maalauksiin asti huolellisin ottein. Kauttamme saat myös esimerkiksi vesikalusteiden asennukset sekä muut tarvittavat sähkö- ja putkityöt.

Saunaremontti

Sauna on monelle tärkeä ja rentouttava tila, jossa viihtyisyys ja tunnelmallisuus ovat avainasemassa. Rakennustiimi Vikman tekee saunaremontteja aina asiakkaan toiveita kuunnellen, jolloin lopputulos varmasti miellyttää saunan käyttäjää. Saunaremontin aikana uusimme laatoitukset ja paneloinnit, asennamme lauteet ja kiukaan paikoilleen sekä teemme muut tarvittavat remonttityöt asiakkaan maun mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi! Autamme mielellämme!